Zaklínač - encyklopedie


Alain T. Puysségur

Průvodce světem Zaklínače pro fanoušky knižní předlohy, počítačové hry i seriálu z Netflixu

Legendární zaklínač Geralt během svých dobrodružství navštívil řadu míst: království Cintru, les dryád Brokilon či pohádkové knížectví Touissant. Na cestách potkal mnoho barvitých postav i krvelačných tvorů. Poznejte je všechny! V této ilustrované publikaci procestujete bájný svět Andrzeje Sapkowského, poznáte osudy Geraltových přátel i soupeřů a seznámíte se s monstry jako bazilišek, kikimora nebo striga. Opásejte se zaklínačskými meči a vyrazte objevovat jednu z nejslavnějších fantasy ság všech dob.

Číst více
499,00 Kč doporučená cena
V prodeji

Zákulisní střípky z přípravy zaklínačské encyklopedie

Zákulisní střípky z přípravy zaklínačské encyklopedie

Na pultech knihkupectví se v těchto dnech objevila skutečná lahůdka pro všechny fanoušky nejslavnější fantasy ságy všech dob Zaklínač – encyklopedie. Nádherně ilustrovaná publikace provází po jednotlivých královstvích Kontinentu a představuje hlavní postavy a tvory tohoto bájného světa. Jelikož obrázkové knihy nevycházejí v Knize Zlín tak často, rozhodli jsme se s vámi podělit o pár zajímavostí z procesu přípravy českého vydání.

Číst více

detailní informace

Počet stran 152
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 25.09.2023
Formát 178x254 mm
Hmotnost 0,688 kg
Jazyk čeština
Původní název Codex Le Sorceleur
Původní jazyk francouzština
Překladatel Veronika Trusová
EAN 9788076625310
Věk od 15
Typ Kniha
Vazba vázaná s potahem z jiného materiálu

autor knihy

Alain T. Puysségur Alain T. Puysségur

Alain T. Puysségur


Alain T. Puysségur se narodil v roce 1991 nedaleko Paříže. Už jako malého chlapce ho uchvátily světy J. R. R. Tolkiena, Robin Hobbové, J. K. Rowlingové, ale také počítačové hry a filmy žánru fantasy. Vždycky snil o tom, že začne vymýšlet vlastní neuvěřitelné a fantastické příběhy a jednoho dne se stane spisovatelem. Nyní má na kontě několik publikací pro mládež i dospělé, píše komiksy a pohybuje se v prostředí počítačových her.

Zobrazit profil autora

newsletter Kniha Zlín

Zajímá Vás, jaké novinky právě vychází a co se děje v knižním světě? Přihlášením k odběru našich e-mailových novinek souhlasíte se zpracováním osobních údajů.