Chamtivost


BERG

Přijde-li tě někdo zabít, povstaň a udeř první.

Novinář Jan Born je se svou redakcí a přáteli vtažen do vyšetřování série brutálních vražd. Jak se postupně ukazuje, většinu mrtvých spojují jejich zločiny během krvavé války na Balkáně v devadesátých letech.

Mstí se jim přeživší oběti a pozůstalí, nebo zemřeli pro svá současná provinění? A jakou roli v tom všem hrají ruské a izraelské tajné služby?

To vše se snaží odhalit redakce česko-francouzského portálu Reportéři, její externí spolupracovníci a spřátelení policisté, kteří krok za krokem odhalují stopy ukryté na internetu i přímo na místech spojených s nepochopitelnou krutostí války. Ve spleti falešných stop, tajných operací, anonymních firem i jejich anonymních vlastníků pátrají, sledují a stávají se svědky dalších zločinů. A čím blíže jsou pravdě, tím větší je jejich vlastní ohrožení.

Číst více
399,00 Kč doporučená cena
V prodeji

Thriller Chamtivost získal zvláštní ocenění

Thriller Chamtivost získal zvláštní ocenění
knižní novinky

Spisovatel a novinář píšící pod pseudonymem Berg obdržel čestné uznání v rámci předávání Ceny Jiřího Marka za nejlepší detektivní román. Porota vybírala z celkem 25 knih publikovaných v loňském roce. Slavnostní večer se uskutečnil 29. září 2020 v pražské kavárně Činoherního klubu.

Číst více

detailní informace

Počet stran 520
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 10.10.2019
Formát 130x200 mm
Hmotnost 0,68 kg
Jazyk čeština
EAN 9788074738807
Věk od 15
Edice Thrill
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

autor knihy

BERG BERG

BERG


Berg (vlastním jménem Petr Bidlo) je český novinář. Dlouhá léta působil jako televizní režisér, dramaturg a scénárista. Pracoval ale také jako učitel, hospodský nebo rozhlasový a televizní moderátor. Byl jedním ze zakladatelů legendárního Rádia Stalin a Rádia 1. Jeho knižní debut Chamtivost vyšel v roce 2019.

Zobrazit profil autora

newsletter Kniha Zlín

Zajímá Vás, jaké novinky právě vychází a co se děje v knižním světě? Přihlášením k odběru našich e-mailových novinek souhlasíte se zpracováním osobních údajů.