Malá Sibiř


Antti Tuomainen

Meteorit, který váš dosavadní život převrátí totálně naruby.

Bývalý polní pastor Joel Huhta se dovídá novinku, která od základů změní celý jeho život. Současně dostane úkol hlídat drahocenný meteorit, který dopadl do malého města, v němž žije. V jednom okamžiku se všechno, na co spoléhal, obrátí vzhůru nohama – a nepřítelem může být kdokoli v jeho okolí. Malá Sibiř je detektivní román a černočerná komedie o víře a pochybách, lásce a smrti i o otázkách větších, než je sám člověk.

Číst více
369,00 Kč doporučená cena
V prodeji

detailní informace

Žánr detektivka
Počet stran 248
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 27.07.2020
Formát 130x200 mm
Hmotnost 0,39 kg
Jazyk čeština
Původní název Little Serbia
Původní jazyk finština
Překladatel Jan-Marek Šík
EAN 9788076620148
Věk od 15
Edice Fleet
Typ Kniha
Vazba vázaná s papírovým potahem bez laminace

autor knihy

Antti Tuomainen Antti Tuomainen

Antti Tuomainen


Antii Tuomainen je kritikou řazený k autorům noir detektivek. V současnosti je vedle vlastní tvorby činný také jako nezávislý redaktor. Největšího úspěchu se dočkal se svým třetím románem Léčitel (Parantaja) z roku 2010, jejž zasadil do Helsinek blízké budoucnosti, ochromených chaosem po prudké změně klimatu. V roce 2011 za něj Tuomainen obdržel prestižní cenu Vuodenjohtolanka udělovanou finským Klubem přátel detektivek. Jeho knihy vyšly ve více než dvaceti zemích včetně USA, Velké Británie, Francie, Německa a Číny.

Zobrazit profil autora

newsletter Kniha Zlín

Zajímá Vás, jaké novinky právě vychází a co se děje v knižním světě? Přihlášením k odběru našich e-mailových novinek souhlasíte se zpracováním osobních údajů.