Wendy Dranfield


Wendy Dranfield je bestsellerová autorka krimi série s detektivem Madison Harperovou. Pracovala jako asistentka koronera, ale pak se dala na dráhu spisovatelky. Dnes píše samostatné thrillery, krimi série a povídky. Některé její knihy byly zařazeny do užšího výběru v rámci různých spisovatelských soutěží a ocenění, včetně soutěže časopisu Mslexia a International Thriller Writers Awards – ocenění udělované stejnojmennou organizací. Více informací najdete na autorčině webu: www.wendydranfield.co.uk.

Související akce a aktuality:

Připomínáme si první dva díly série s Madison Harperovou

Připomínáme si první dva díly série s Madison Harperovou
Již brzy u nás vyjde Příchuť zla, třetí díl krimisérie z pera britské spisovatelky Wendy Dranfield. Anglický originál byl v roce 2022 nominován na cenu za nejlepší thriller, kterou uděluje organizace International Thriller Writers, a dostal se mezi finalisty kategorie „nejlepší původní e-book“. Přichuť zla navazuje na Pád do tmy a Volání o pomoc, kterým se v tomto článku podíváme na zoubek.

newsletter Kniha Zlín

Zajímá Vás, jaké novinky právě vychází a co se děje v knižním světě? Přihlášením k odběru našich e-mailových novinek souhlasíte se zpracováním osobních údajů.