Vražedná naděje


Wendy Dranfield

i Připravujeme

Krev nelže. Čtvrtý díl návykové detektivní série.

Detektiv Madison Harperová se těší na Den díkůvzdání, který po letech strávených ve vězení konečně zase oslaví se svým synem. Ale ani jí, ani městečku Lost Creek není poklidný sváteční den dopřán. V domě na okraji města je totiž bez známek života nalezena Terri Summersová, pečovatelka z místního domova pro seniory. Byla to laskavá žena, která si žila svůj život a do ničeho se nepletla, tak proč by jí někdo ubližoval? Madison má pramálo vodítek a náhlé úmrtí v policejním týmu do vyšetřování vnese ještě větší zmatek.

Plné ruce práce má i Nate Monroe. Rozhodl se totiž prozkoumat odložený případ, jehož stín se nad Lost Creek vznáší už šest let – zmizení manželky a vnuka Vince Radera, majitele místního bistra. Podaří se Nateovi vyřešit záhadu a najít odpovědi, po kterých Vince tak dlouho prahne?

Oba případy jsou spletité a plné neznámých a naděje na jejich rozmotání může být vražedná…

Číst více
449,00 Kč doporučená cena
Vychází 13.05.2024

další tituly z řady "Madison Harperová"

detailní informace

Počet stran 368
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 13.05.2024
Formát 130x200 mm
Jazyk čeština
Číslo dílu 4
Původní název Gone to Her Grave
Původní jazyk angličtina
Překladatel Jana Vlčková
EAN 9788076626522
Věk od 18
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

autor knihy

Wendy Dranfield Wendy Dranfield

Wendy Dranfield


Wendy Dranfield je bestsellerová autorka krimi série s detektivem Madison Harperovou. Pracovala jako asistentka koronera, ale pak se dala na dráhu spisovatelky. Dnes píše samostatné thrillery, krimi série a povídky. Některé její knihy byly zařazeny do užšího výběru v rámci různých spisovatelských soutěží a ocenění, včetně soutěže časopisu Mslexia a International Thriller Writers Awards – ocenění udělované stejnojmennou organizací. Více informací najdete na autorčině webu: www.wendydranfield.co.uk.

Zobrazit profil autora

newsletter Kniha Zlín

Zajímá Vás, jaké novinky právě vychází a co se děje v knižním světě? Přihlášením k odběru našich e-mailových novinek souhlasíte se zpracováním osobních údajů.