Příchuť zla


Wendy Dranfield

Minulost volá. Třetí díl návykové detektivní série.

Madison Harperová s pomocí Natea Monroea konečně očistila své jméno. Teď hodlá znovu vybudovat nejen svou kariéru, ale i vztah se synem, s nímž se během uvěznění nesměla stýkat.

Hned první den cestou do práce Madison zahlédne pod srázem u silnice havarované auto. Je říjen, tma, zima, leje jako z konve, a tak ji nepřekvapuje, že na mokré vozovce někdo nezvládl řízení a skončil mimo asfalt. Vydá se účastníkům nehody na pomoc, ale ve voze najde jen spoustu krve a opuštěnou, zhruba roční holčičku. Vzápětí se rozjíždí vyšetřování plné komplikací.

Nateovi se mezitím po delší době ozve otec Jack Connor, což nevěstí nic dobrého. Vezme soukromý vyšetřovatel spravedlnost do vlastních rukou, nebo ďábelského kněze přenechá s největším sebezapřením policii?

Číst více
399,00 Kč doporučená cena
V prodeji

další tituly z řady "Madison Harperová"

detailní informace

Počet stran 384
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 16.10.2023
Formát 130x200 mm
Hmotnost 0,495 kg
Jazyk čeština
Číslo dílu 3
Původní název Little Girl Taken
Původní jazyk angličtina
Překladatel Jana Vlčková
EAN 9788076625365
Věk od 18
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

autor knihy

Wendy Dranfield Wendy Dranfield

Wendy Dranfield


Wendy Dranfield je bestsellerová autorka krimi série s detektivem Madison Harperovou. Pracovala jako asistentka koronera, ale pak se dala na dráhu spisovatelky. Dnes píše samostatné thrillery, krimi série a povídky. Některé její knihy byly zařazeny do užšího výběru v rámci různých spisovatelských soutěží a ocenění, včetně soutěže časopisu Mslexia a International Thriller Writers Awards – ocenění udělované stejnojmennou organizací. Více informací najdete na autorčině webu: www.wendydranfield.co.uk.

Zobrazit profil autora

newsletter Kniha Zlín

Zajímá Vás, jaké novinky právě vychází a co se děje v knižním světě? Přihlášením k odběru našich e-mailových novinek souhlasíte se zpracováním osobních údajů.