Dokonalé ticho


Helen Fieldsová

Když všechno ztichne, kdo je uslyší křičet? Čtvrtý případ inspektora Callanacha a šéfinspektorky Turnerové.

Knihám označeným zlatou pečetí Edice TOP věnujte zvýšenou pozornost! Předchází je pověst největších světových bestsellerů, které se dočkaly vřelého přijetí kritiky i čtenářů nebo získaly významná literární ocenění.

Na periferii Edinburghu je na okraji silnice nalezeno pohozené tělo mladé ženy. Soudní lékař učiní při ohledání těla otřesné zjištění: dívka má z kůže na břiše vyříznutý obrys postavičky. A když se v kočárku s opuštěným dítětem najde děsivá panenka, inspektor Luc Callanach si s hrůzou uvědomí, o co vrahovi jde – z kůže svých obětí vyrábí panenky.

Když řadu narkomanů ve městě kdosi napadne nožem a zanechá jim na obličeji cejch ve tvaru písmene Z, musejí inspektor Luc Callanach a jeho kolegyně Ava Turnerová riskovat svoji práci i holý život, aby odhalili pravdu. Jde o téhož bezcitného pachatele?

Zvrácený vrah zůstává na svobodě a Luc i Ava vědí, že je jen otázkou času, než znovu udeří. Mohou ještě zabránit tomu, aby byla navždy umlčena další oběť – nebo už je dávno pozdě?

Číst více
449,00 Kč doporučená cena
V prodeji

detailní informace

Žánr detektivka
Počet stran 392
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 04.04.2022
Formát 130x200 mm
Hmotnost 0,525 kg
Jazyk čeština
Číslo dílu 4
Původní název Perfect Silence. DI Callanach IV
Původní jazyk angličtina
Překladatel Nela Knapová
EAN 9788076622883
Věk od 18
Edice TOP thriller
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

autor knihy

Helen Fieldsová Helen Fieldsová

Helen Fieldsová


Třináct let pracovala jako právnička, přičemž se věnovala i vážným případům vražd nebo pašování drog. Po narození druhého dítěte s manželem založila filmovou produkční společnost, v níž se uplatnila jako scenáristka i jako producentka. Sama si vydala své dvě první fantasy knihy, ale do světa velké literatury pronikla až díky sérii thrillerů v hlavní roli s detektivem Lucem Callanachem. S rodinou a dvěma psy žije v Hampshiru, má ráda divadlo, filmy, ale také karate nebo létání ve větrném tunelu.

Zobrazit profil autora

newsletter Kniha Zlín

Zajímá Vás, jaké novinky právě vychází a co se děje v knižním světě? Přihlášením k odběru našich e-mailových novinek souhlasíte se zpracováním osobních údajů.