Dokonalá tma


Helen Fieldsová

Člověk jako kus masa. Šestý případ Luca Callanacha a Avy Turnerové.

Inspektor Luc Callanach se vydává do Francie, aby s Interpolem rozkryl síť obchodníků s bílým masem. Když se ale v Paříži najde tělo skotského občana, kterému někdo odebral vnitřnosti, musí se Callanach spojit se svou šéfinspektorkou Avou Turnerovou v Edinburghu. Té však v márnici také přibývají těla znepokojivou rychlostí. Záhy se ukáže, že jejich starosti mají společného jmenovatele… a sebemenší chyba ve vyšetřování může zničit desítky dalších životů.

„Dokonalá tma je dalším napínavým thrillerem z pera vynikající autorky. Tento nefalšovaně temný i dojímavý příběh nebudete moct odložit.“ Isabel Ashdown, bestsellerová autorka thrillerů Little Sister a Beautiful Liars

„U čtení Dokonalé tmy ani nedýcháte. Tento podmanivý a odvážný díl nemá žádná hluchá místa, je výborně promyšlený a spočívá na silných faktografických základech.“ Essie Fox, autorka románů The Last Days of Leda Grey, The Goddess of the Thief

Číst více
449,00 Kč doporučená cena
V prodeji

detailní informace

Počet stran 376
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 18.04.2022
Formát 130x200 mm
Hmotnost 0,505 kg
Jazyk čeština
Číslo dílu 6
Původní název Perfect Kill. DI Callanach VI
Původní jazyk angličtina
Překladatel Nela Knapová
EAN 9788076623064
Věk od 18
Edice TOP thriller
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

autor knihy

Helen Fieldsová Helen Fieldsová

Helen Fieldsová


Třináct let pracovala jako právnička, přičemž se věnovala i vážným případům vražd nebo pašování drog. Po narození druhého dítěte s manželem založila filmovou produkční společnost, v níž se uplatnila jako scenáristka i jako producentka. Sama si vydala své dvě první fantasy knihy, ale do světa velké literatury pronikla až díky sérii thrillerů v hlavní roli s detektivem Lucem Callanachem. S rodinou a dvěma psy žije v Hampshiru, má ráda divadlo, filmy, ale také karate nebo létání ve větrném tunelu.

Zobrazit profil autora

newsletter Kniha Zlín

Zajímá Vás, jaké novinky právě vychází a co se děje v knižním světě? Přihlášením k odběru našich e-mailových novinek souhlasíte se zpracováním osobních údajů.