Kde se touláš, Bernadetto!


Maria Sempleová

Proklatě zábavná společenská satira o možná bláznivější rodině, než je ta vaše!

Proklatě zábavná společenská satira o možná bláznivější rodině, než je ta vaše! Geniální, nebo vyšinuté? Nezřízeně vtipná kniha o dívce, která na vlastní pěst pátrá, kam že se to poděla její matka a nebojí se použít všechny prostředky, včetně: veřejných listin, tajné korespondence FBI, emailů přátel, rodiny, učitelů a všeho co má po ruce.
329,00 Kč doporučená cena
Nedostupné

detailní informace

Počet stran 320
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 08.09.2014
Formát 130x200 mm
Hmotnost 0,485 kg
Jazyk čeština
Původní název Where´d you go, Bernadette
Původní jazyk angličtina
EAN 9788025903018
Věk od 12
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

autor knihy

Maria Sempleová Maria Sempleová

Maria Sempleová


Maria Sempleová je americká spisovatelka a televizní scenáristka. Autorsky se podílela kupříkladu na oblíbených seriálech a sitkomech Beverly Hills, 90210, Jsem do tebe blázen, Správná Susan nebo Ellen. Její román Kde se touláš, Bernadetto vyvolal díky svému svěžímu humoru a neotřelé formě naprostou senzaci a dlouhou dobu se držel v žebříčcích bestsellerů. Maria Sempleová s dcerou Poppy a přítelem žije v Seattlu. V roce 2007 byl díky angažmá rodičů v ochraně obojživelníků po jejich dceři pojmenován nově objevený druh létající žáby pouchalka Poppyina.

Zobrazit profil autora

newsletter Kniha Zlín

Zajímá Vás, jaké novinky právě vychází a co se děje v knižním světě? Přihlášením k odběru našich e-mailových novinek souhlasíte se zpracováním osobních údajů.