Ostrov


Samuel Bjork

Ostrov v moři strachu. Pátý případ Holgera Muncha a Mii Krügerové.

Mia se vrátila na ostrov Hitra s úmyslem udělat za svojí policejní kariérou tlustou čáru. Jedenáctiletá Sofie ji však přemluví, aby se pokusila vyřešit záhadné zmizení jejího kamaráda. Místnímu policistovi Eriksenovi zase dělá starost znesvěcený oltářní obraz v kostele. Pátrání po pachateli ho zavede až do vyřazeného člunu, v jehož podpalubí čeká hrůzná podívaná. Na místo je povolán vyšetřovatel Munch. Ustojí malé společenství nejkrásnějšího norského ostrova otřes vyvolaný bestiálními zločiny?

Číst více
469,00 Kč doporučená cena
V prodeji

detailní informace

Žánr detektivka
Počet stran 456
Datum vydání 16.10.2023
Formát 130x200 mm
Hmotnost 0,562 kg
Jazyk čeština
Číslo dílu 5
Původní název Hitra
Původní jazyk norština
Překladatel Daniela Mrázová
EAN 9788076625358
Věk od 15
Edice Thrill
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

autor knihy

Samuel Bjork Samuel Bjork

Samuel Bjork


Pod pseudonymem Samuel Bjork se skrývá úspěšný norský spisovatel, dramatik, zpěvák a textař Frode Sander Oien. Ve své bestsellerové detektivní sérii přivedl na scénu dvojici vyšetřovatelů Holgera Muncha a Miu Krügerovou, které si čtenáři doslova zamilovali. Po trilogii V lese visí anděl, Sova a Clona, která se hned po vydání stala hitem v celé Skandinávii a vyvolala obrovskou vlnu mezinárodního zájmu, přišel s prequelovým dílem Vlk, kde se odhalí minulost obou hrdinů a provázání jejich osudů.

Zobrazit profil autora

newsletter Kniha Zlín

Zajímá Vás, jaké novinky právě vychází a co se děje v knižním světě? Přihlášením k odběru našich e-mailových novinek souhlasíte se zpracováním osobních údajů.