Kniha Zlín
Království

Recenze: Jo Nesbo v Království


„Kniha Království v sobě nese vše, co má mít pořádná románová sága. Silné vztahy, obětování se pro druhého, pomstu i zradu, tajnou lásku. A to by nebyl Nesbo, aby se obešel bez pečlivě dávkovaného překvapení.“

novinky.cz, 30.12.2020
Království

RECENZE Království, Jo Nesbo


„Nemám co vytknout. Skvělý, strhující a náramný thriller jen podtrhuje autorovy kvality.“

krajskelisty.cz, 22.11.2020
Dovnitř

Recenze - Dovnitř


„Knižní debut Heleny Hrstkové zaujme neobvyklou vypravěčkou a příběhem temným jako bezměsíčná a bezhvězdná noc. Ačkoliv může čtenář v novele ze začátku trochu plavat, v četbě této svérázné prvotiny se vyplatí pokračovat...“

art.ceskatelevize.cz, 16.10.2020
Měli jsme štěstí

Měli jsme štěstí


„Láska tváří v tvář globální nepřízni osudu? Lépe načasovat už to ani nešlo.“

Glamour, 05.10.2020
Tajný život úhořů

Tajný život úhořů aneb Úhoří evangelium


„Kniha Patrika Svenssona není jen o úhořích, ale i o lidech, o tajemství zrození, proudů a cest, o budování vztahů mezi otci a syny, o dlouhém čekání i nevyhnutelné smrti, která však v jistém smyslu neznamená konec.“

sever.rozhlas.cz, 01.10.2020
Tkaničky

Starnone Domenico - Tkaničky


„Tkaničky, zabývající se dopady manželovy nevěry na soužití celé rodiny i budoucí životní kroky potomků, jsou velice zdařilá a působivá novela. Plynulé vyprávění je podáno živým a pestrým jazykem, který textu dodává na údernosti.“

iliteratura.cz, 20.03.2020
Tajný spolek hladových žen

Tajný spolek hladových žen


„Tajný spolek hladových žen je inteligentní počin o opouštění, vývoji a odpouštění. O koloběhu života, ze kterého se nedá vymanit, ale jenž dá se zpříjemnit, a to nejen jídlem, ale i dobrodružstvími, která nás vedou za hranice našich možností.“

informuji.cz, 10.02.2020
Kaštánek

Kaštánek jako svědek nelítostných skutků


„…Temný, severský, vynikající. Takový je Kaštánek Sorena Sveistrupa. Možná vám způsobí noční můry, s jistotou se od něj však nebudete chtít odtrhnout...“

blesk.cz, 16.05.2019

newsletter Kniha Zlín

Zajímá Vás, jaké novinky právě vychází a co se děje v knižním světě? Přihlášením k odběru našich e-mailových novinek souhlasíte se zpracováním osobních údajů.