Jan Fischer


Jan Fischer působí od roku 1975 jako textař, hudebník, scenárista a filmař. V letech 1980–1991 pracoval v hudební redakci Československé televize. Od roku 1991 se živí jako nezávislý autor, producent a režisér. V roce 2013 začal spolupracovat s internetovou televizí Stream.cz a podílel se na vzniku pořadů Vypečené reklamy, Troublemaker, Ničení povoleno, Mise K2 a Jídlo s.r.o. S Emilem Kintzlem vytvářel cyklus dokumentů Zmizelá Šumava, který i režíroval, a společně napsali i trojici stejnojmenných knih.

Související akce a aktuality:

Průvodce k prázdninovým toulkám Šumavou

Průvodce k prázdninovým toulkám Šumavou
čítanka
Pro všechny milovníky Šumavy, dokonce i pro ty, kteří mají tento krásný kout České republiky prochozený skrz na skrz, je určen náš nový průvodce S Emilem pěšky, doplňující oblíbenou třídílnou sérii Zmizelá Šumava. Svérázný vypravěč Emil Kintzl a režisér Jan Fischer nachystali sedm výletů na sedm dní. Jednotlivé trasy a příběhy doplňují mapy s QR kódy a současné i archivní fotografie, díky nimž můžete porovnávat, jak jednotlivé části Šumavy vypadaly dříve.

newsletter Kniha Zlín

Zajímá Vás, jaké novinky právě vychází a co se děje v knižním světě? Přihlášením k odběru našich e-mailových novinek souhlasíte se zpracováním osobních údajů.