Největší hříšník


Lisa Jackson

Ulicemi New Orleans se plíží zvrácený vrah… další případ pro Bentze a Montoyu.

Existují zabijáci tak krutí a zvrácení, že nezanechávají stopy jen na svých obětech, ale na každém, kdo jim zkříží cestu. Pro detektivy Bentze a Montoyu je takovou zrůdou Otec John, falešný kněz, který využívá ke škrcení prostitutek ostře nabroušené kuličky růžence.

Bentz si myslel, že hrůzám Otce Johna učinil přítrž už před lety, když na něj hluboko v neworleanských močálech vystřelil. Nyní však nachází děsivé náznaky toho, že nebezpečného vraha tehdy možná nezabil. Objevila se nová oběť, její mrtvé tělo je poznamenáno tradičními ranami a naaranžované typickým způsobem, a to do posledního detailu. Buď je to dílo strašlivého imitátora, nebo se Otec John, noční můra detektivů, skutečně vrátil, aby znovu sužoval celé New Orleans.

Nacházejí další oběť a pak ještě jednu. Bentz začíná být přesvědčen, že Otec John je opravdu zpátky. A tentokrát se zaměřuje na Bentzovy nejbližší.

Hrozivý zabiják se zjevně nemíní nechat zastavit, dokud nevykoná odplatu i na tom, kdo je podle jeho názoru největší hříšník.

Číst více
469,00 Kč doporučená cena
V prodeji

detailní informace

Žánr thriller
Počet stran 464
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 26.02.2024
Formát 130x205 mm
Hmotnost 0,471 kg
Jazyk čeština
Číslo dílu 9
Řady New Orleans
Původní název The Last Sinner
Původní jazyk angličtina
EAN 9788076626133
Věk od 18
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

autor knihy

Lisa Jackson Lisa Jackson

Lisa Jackson


Než se Lisa Jackson stala autorkou bestsellerů, byla matkou, která se snažila zajistit si psaním knih obživu. Dnes se její knihy objevují v nejprestižnějších žebříčcích bestsellerů v The New York Times. Lisa umí své čtenáře mistrně dovést na pokraj příčetnosti a zase zpátky. Nepřestávají ji fascinovat motivy a myšlenkové pochody zabijáků a jejich pronásledovatelů. Její knihy jsou plné nebezpečných tajemství a smrtících vášní. Lisa napsala více než 85 románů a její knihy jsou vydávány ve více než dvaceti jazycích.

Zobrazit profil autora

newsletter Kniha Zlín

Zajímá Vás, jaké novinky právě vychází a co se děje v knižním světě? Přihlášením k odběru našich e-mailových novinek souhlasíte se zpracováním osobních údajů.