Tatérka (audiokniha)


Alison Belshamová

Thriller, který se vám zaryje pod kůži

Když během tetovacího veletrhu v anglickém Brightonu objeví místní tatérka Marni Mullinsová podivně znetvořenou mrtvolu, ochromí celé město strach. Podle všeho tu řádí sériový vrah, který zaživa vyřezává umělecká díla z těl svých obětí. Marni skrývá tajemství a má pádné důvody, proč nedůvěřovat policii. Jak se proto rozhodne, když ji navštíví mladý, čerstvě povýšený inspektor? Pomůže mu vyšetřit jeho první vraždu, nebo se po stopách vraždící zrůdy vydá sama?

Číst více
349,00 Kč doporučená cena
V prodeji

detailní informace

Žánr thriller
Počet stran 0
Datum vydání 24.01.2019
Formát 140x125 mm
Hmotnost 0,055 kg
Jazyk čeština
Číslo dílu 1
Původní název Tattoo Thief
Původní jazyk angličtina
EAN 8594050426436
Věk od 15
Edice Audioknihy
Typ CD audio
Délka 10 hodin 46 minut

autor knihy

Alison Belshamová Alison Belshamová

Alison Belshamová


Alison Belshamová se narodila ve městě Hampshire ve Spojeném království a nyní žije a pracuje v Edinburghu. Psát začala, protože se chtěla stát scenáristkou. V osobním životě pak na čas upřednostnila rodinu, aby se o to dravěji na literární scénu vrátila. V roce 2016 získala na festivalu detektivek Bloody Scotland Crime Writing suverénně první místo v soutěži o nejlepší námět. Když pak román Tatérka vydala v roce 2018 knižně, obratem se stal mezinárodním trhákem a současně začátkem nové série z tajuplného prostředí mistrů jehel. Rok poté následovalo pokračování s názvem Inkoust a Balzamovač je třetí knihou v řadě.

Zobrazit profil autora

newsletter Kniha Zlín

Zajímá Vás, jaké novinky právě vychází a co se děje v knižním světě? Přihlášením k odběru našich e-mailových novinek souhlasíte se zpracováním osobních údajů.