Špionova dcera


Adam Brookes

Špionážní thriller se smrtelně nebezpečným tajemstvím.

Pearl Tchaová je Američanka čínského původu se smrtelně nebezpečným tajemstvím.

Pearl touží po životě normální americké dívky: léto u bazénu, kamarádi, grilovací večírky na předměstí rodného Washingtonu. Jenže je jiná než ostatní.

Pearl je matematický génius, školné na univerzitě jí hradí jistá nenápadná firma zabývající se vyspělými technologiemi a vztahy v rodině Tchaových jsou na bodu mrazu. Až nyní, v devatenácti letech, jí začíná docházet, jakou roli má ve skutečnosti sehrát a co s ní rodiče zamýšlejí.

Její jedinou nadějí, jak uniknout neblahému osudu, se stanou dva britští špioni: Trish Pattersonová, potupně odstavená nadřízenými na vedlejší kolej, a Philip Mangan, odhalený a zdiskreditovaný agent, který pomalu, ale jistě sklouzává na scestí. Nalézt pravdu o Pearl Tchaové bude tou nedůležitější a nejnebezpečnější misí, jakou v životě podniknou.

Číst více
399,00 Kč doporučená cena
Nedostupné

detailní informace

Žánr thriller
Počet stran 432
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 11.02.2019
Formát 130x200 mm
Hmotnost 0,588 kg
Jazyk čeština
Číslo dílu 3
Původní název Spy Daughter
Původní jazyk angličtina
Překladatel Irena Steinerová
EAN 9788074737428
Věk od 15
Edice Thrill
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

autor knihy

Adam Brookes Adam Brookes

Adam Brookes


Narodil se v Kanadě, ale vyrůstal v anglickém hrabství Oxfordshire. V osmdesátých letech vystudoval čínštinu na Škole orientálních a afrických studií v Londýně a stal se novinářem. Většinu své profesní dráhy strávil jako zahraniční korespondent BBC. Kromě pobytů v Číně působil v Indonésii a ve Spojených Státech. Pracoval také jako zpravodaj v Afghánistánu, Iráku, Severní Koreji, Mongolsku a řadě dalších zemí v Asii a na Blízkém východě. Autorovou prvotinou je úspěšný špionážní thriller Noční dravec.

Zobrazit profil autora

newsletter Kniha Zlín

Zajímá Vás, jaké novinky právě vychází a co se děje v knižním světě? Přihlášením k odběru našich e-mailových novinek souhlasíte se zpracováním osobních údajů.