Lotosové blues


Kristina Ohlssonová

Venku lije jako z konve a do advokátní kanceláře Martina Bennera přijde zoufalý muž, který tvrdí, že jeho sestra potřebuje pomoc. Má to ale jeden háček. Jeho sestra je totiž mrtvá.

Než spáchala sebevraždu, přiznala se k pěti vraždám. A její bratr teď chce očistit její jméno a najít jejího zmizelého syna.

Martin Benner má všechno, co si může přát. Skvělou práci, krásné ženy a malé dítě. Má ovšem i své slabosti. Například nedokáže odolat výzvám. A při hledání pravdy se dopustí strašlivého omylu.

Z úspěšného advokáta se stane pouhou figurkou v závratně vysoké hře, jež vyústí v tu nejděsivější noční můru.

Číst více
389,00 Kč doporučená cena
Nedostupné

další tituly z řady "Martin Benner - vázaná"

detailní informace

Žánr detektivka
Počet stran 400
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 22.10.2015
Formát 130x200 mm
Hmotnost 0,541 kg
Jazyk čeština
Ilustrátor Ivan Mráz
Číslo dílu 1
Původní název Lotus blues
Překladatel Luisa Robovská
EAN 9788074733703
Věk od 18
Edice Fleet
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

autor knihy

Kristina Ohlssonová Kristina Ohlssonová

Kristina Ohlssonová


Kristina Ohlssonová vystudovala politologii, pracovala mj. jako analytička v Organizaci pro bezpečnost a spolupráci v Evropě (OSCE), na švédském ministerstvu zahraničních věcí a Policejním prezidiu, rok působila ve Vídni jako expertka na otázky terorismu. Velkou popularitu u českých i světových čtenářů získala její série s vyšetřovatelkou Frederikou Bergmanovou, která od roku 2013 vychází i v češtině. Mimo tuto sérii píše autorka ještě knihy o advokátovi Martinu Bennerovi.

Zobrazit profil autora

newsletter Kniha Zlín

Zajímá Vás, jaké novinky právě vychází a co se děje v knižním světě? Přihlášením k odběru našich e-mailových novinek souhlasíte se zpracováním osobních údajů.