Vůle žít


Rachel Amphlett

Dokonalá vražda je ta, o které nikdo neví. Druhý případ Kay Hunterové.

Když Elsa Flanaganová venčí jednoho jarního večera svého psa na louce poblíž železniční trati, rozhodně nečeká, že se stane svědkyní děsivé tragédie. Přímo před ní přejede příměstský vlak muže ležícího na kolejích. Úseku trati se sice přezdívá „míle sebevrahů“, ale brzy se ukáže, že muž byl obětí promyšlené vraždy.

Detektiv seržantka Kay Hunterová dojde k mrazivému závěru: inkriminovaná trať svou pověst získala kvůli brutálnímu sériovému vrahovi. Vybírá si své oběti náhodně, nebo je mezi nimi nějaké pojítko? Kay musí prošetřit řadu předchozích zdánlivých sebevražd, aby zjistila, zda je má na svědomí stejný zabiják. Navíc se také snaží přijít na to, kdo stojí za profesní mstou namířenou proti ní. Když dojde k další vraždě, Kay si uvědomí, že pachatel změnil svůj jízdní řád. Smrtící plán se dal do pohybu a čas se neúprosně krátí…

Číst více
399,00 Kč doporučená cena
V prodeji

Letní čítanka: Vůle žít

Letní čítanka: Vůle žít
čítanka

V dnešním díle našeho prázdninového seriálu vám přinášíme tip na knihu, která je zároveň i novinkou, protože vyšla 21. srpna. Jedná se o Vůli žít, druhý díl detektivní série od britské autorky Rachel Amphlett. Detektiv seržantka Kay Hunterová a její tým se potýkají s novým případem a čas rozhodně hraje proti nim. Kay se navíc snaží zjistit, kdo na ni nastražil past při vyšetřování jiného případu a málem tak zničil (nejen) její kariéru.

Číst více

další tituly z řady "Kay Hunterová"

detailní informace

Počet stran 320
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 21.08.2023
Formát 130x200 mm
Hmotnost 0,42 kg
Jazyk čeština
Číslo dílu 2
Původní název Will to Live
Původní jazyk angličtina
Překladatel Jitka Šišáková
EAN 9788076624917
Věk od 18
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

autor knihy

Rachel Amphlett Rachel Amphlett

Rachel Amphlett


Než se bestsellerová autorka krimi Rachel Amphlett vydala na spisovatelskou dráhu, hrála na kytaru, pracovala jako komparzistka v televizi a u filmu, moderátorka v rádiu a producentka na volné noze pro BBC. Byla také redakční asistentkou v knižním nakladatelství. Teď však místo trsátka třímá v ruce pero a píše krimi a špionážní romány, protože právě na těch vyrůstala. Její série s Kay Hunterovou se odehrává v Kentu a vystupuje v ní úzce semknutá parta detektivů. Kromě sérií píše také samostatné krimiromány a psychologické thrillery. Rachel ráda cestuje a má britské a australské občanství.

Zobrazit profil autora

newsletter Kniha Zlín

Zajímá Vás, jaké novinky právě vychází a co se děje v knižním světě? Přihlášením k odběru našich e-mailových novinek souhlasíte se zpracováním osobních údajů.