Pod širým nebem

Jak najít v přírodě duševní klid

Markus Torgeby

Slyšet tlukot svého srdce uprostřed lesa…

Kdysi nadějný švédský atlet se rozhodl opustit hektický styl života ve městě a usadit se v lese. Bezmála 5 let žil jako poustevník v dokonalé harmonii s přírodou. Tato zkušenost ho nesmírně obohatila.

V knize se s námi dělí o osobní zážitky, ale i o řadu praktických návodů, třeba jak šplhat na stromy, jak si postavit postel venku anebo čím se v lese utřít… Především ale o to, jak uklidňující účinek má na člověka život v těsném spojení s přírodou.

Číst více
369,00 Kč doporučená cena
V prodeji

Pod širým švédským nebem

Pod širým švédským nebem
čítanka

Nádherná švédská krajina láká každoročně mnoho dobrodruhů. S knihou Pod širým nebem, kterou napsal bývalý švédský atlet Markus Torgeby se můžete vydat do lesů i z domova – kniha totiž obsahuje celoformátové fotografie ze švédských lesů, které pořídila Markusova manželka Frida. V nelehké době na jaře 2020 se stala kniha ve Švédsku bestsellerem. Překladatelka Helena Stiessová pro nás sepsala krátkou zprávu vycházející z ohlasů švédského tisku a veřejnosti.

Číst více

detailní informace

Počet stran 192
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 20.07.2020
Formát 167x230 mm
Hmotnost 0,497 kg
Jazyk čeština
Původní název Sova ute
Původní jazyk švédština
Překladatel Helena Stiessová
EAN 9788076620155
Věk od 18
Edice IN
Typ Kniha
Vazba měkké desky z kartonu

newsletter Kniha Zlín

Zajímá Vás, jaké novinky právě vychází a co se děje v knižním světě? Přihlášením k odběru našich e-mailových novinek souhlasíte se zpracováním osobních údajů.