Léčebna


Helen Fieldsová

V utajení mezi sériovými vrahy. Druhý případ Connie Woolwineové.

V přísně střeženém ústavu pro ty nejhorší zločince dojde k vraždě zdravotní sestry. A pohřešuje se i její novorozeně. Únosce žádá výkupné, čas neúprosně běží. Forenzní psycholožka Connie Woolwineová dokáže proniknout do mysli pachatele jako nikdo jiný, a tak se v utajení vydává mezi vyšinuté sériové vrahy. K nalezení dítěte má pět dní, déle kojenec nemůže přežít. Connie v ústavu narazí nejen na zlo v čiré podobě, ale také na hranice vlastní příčetnosti. Splní svůj úkol dřív, než se jí zmocní šílenství?

„Velmi temné a vzrušující čtení. Pokud chcete zůstat vzhůru celou noc, milujete sériové vrahy nebo máte rádi silné ženské hrdinky, Léčebna je přesně pro vás.“ Amazon

„Jeden z nejlepších thrillerů, které jsem kdy četla. Zhltla jsem ho na jediný zátah a ani jsem u toho nedýchala.“ Lisa Gardnerová, autorka bestsellerů

Číst více
469,00 Kč doporučená cena
V prodeji

detailní informace

Počet stran 408
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 15.04.2024
Formát 130x200 mm
Hmotnost 0,503 kg
Jazyk čeština
Původní název The Institution
Původní jazyk angličtina
Překladatel Nela Knapová
EAN 9788076626065
Věk od 18
Edice Thrill
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

autor knihy

Helen Fieldsová Helen Fieldsová

Helen Fieldsová


Třináct let pracovala jako právnička, přičemž se věnovala i vážným případům vražd nebo pašování drog. Po narození druhého dítěte s manželem založila filmovou produkční společnost, v níž se uplatnila jako scenáristka i jako producentka. Sama si vydala své dvě první fantasy knihy, ale do světa velké literatury pronikla až díky sérii thrillerů v hlavní roli s detektivem Lucem Callanachem. S rodinou a dvěma psy žije v Hampshiru, má ráda divadlo, filmy, ale také karate nebo létání ve větrném tunelu.

Zobrazit profil autora

newsletter Kniha Zlín

Zajímá Vás, jaké novinky právě vychází a co se děje v knižním světě? Přihlášením k odběru našich e-mailových novinek souhlasíte se zpracováním osobních údajů.