Tělo: příručka pro uživatele


Bill Bryson

Jsme mnohem složitější a záhadnější, než si dokážete představit.

Historie anatomie a medicíny je plná zapomenutých hrdinů, ohromujících příběhů a zajímavých faktů. Mimochodem, od okamžiku, kdy jste začali číst tuto větu, vyrobilo vaše tělo asi milion červených krvinek.

Podobných informací je v této fascinující, komplexní, čtenářsky přístupné a důvtipně napsané knize spousta. Vydejte se tedy s autorem na cestu do hlubin lidského organismu a zjistěte, jak funguje, co se v něm může porouchat a jak obdivuhodně se dokáže uzdravit. Díky jeho vyprávění si uvědomíte, že jsme mnohem složitější a záhadnější, než jste si dokázali představit.

Číst více
499,00 Kč doporučená cena
V prodeji

Fascinující cestu do hlubin lidského organismu

Fascinující cestu do hlubin lidského organismu
čítanka

Kniha Billa Brysona Tělo vás vezme na fascinující cestu do hlubin lidského organismu, do historie medicíny a jejích hrdinů a poodhalí vám mnoho ohromujících souvislostí a faktů. Díky jeho vyprávění si uvědomíte, že jsme záhadnější a složitější, než jste si vůbec dokázali představit.

Číst více

detailní informace

Počet stran 416
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 22.11.2021
Formát 170x240 mm
Hmotnost 0,853 kg
Jazyk čeština
Původní název The Body: A Guide For Occupants
Původní jazyk angličtina
Překladatel Nela Knapová
EAN 9788076622371
Věk od 15
Edice TEMA
Typ Kniha
Vazba vázaná s papírovým potahem bez laminace

newsletter Kniha Zlín

Zajímá Vás, jaké novinky právě vychází a co se děje v knižním světě? Přihlášením k odběru našich e-mailových novinek souhlasíte se zpracováním osobních údajů.