Srdcerváč


Geir Tangen

Co dělat, když je z vraždy obviněn váš vlastní syn?

Novinář Viljar Ravn Gudmundsson je opět chtě nechtě zatažen do dramatického případu. Jednoho rána mu zavolá jeho sedmnáctiletý syn – je vyděšený a potřebuje pomoc. Na soukromém mejdanu předešlou noc se dal dohromady s dívkou svých snů. Vzbudil se vedle ní a chvíli nemohl být šťastnější... jenže dívka je mrtvá.

Komisařka Lotte Skeisvollová, která se ještě vzpamatovává z předešlých traumat, se snaží prokázat chlapcovu nevinu.

Kriminální román, který mezi řádky rozvíjí téma hledání identity, užívání drog a toho, jak těžké je dospívání v současném Norsku.

Po vydání Srdcerváče autor prozradil, že: „ze série o Viljarovi a Lotte bude trilogie. Tři knihy, jejichž děj se odehrává v průběhu jednoho roku. Když píšu tohle závěrečné slovo, ještě netuším, jak dostanu Viljara z invalidního vozíku znovu na nohy, ale třetí díl má pracovní název Tango mrtvého muže. Světlo světa by měl spatřit v průběhu roku 2018.“

Přeložila Daniela Krolupperová

Číst více
99,00 Kč doporučená cena
Nedostupné

další tituly z řady "Maestro"

detailní informace

Počet stran 376
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 19.03.2018
Formát 130x200 mm
Hmotnost 0,462 kg
Jazyk čeština
Číslo dílu 2
Řady Maestro
Původní název Hjerteknuser
Původní jazyk norština
Překladatel Eva Dohnálková
EAN 9788025908112
Věk od 15
Edice Drsný Sever
Typ Kniha
Vazba vázaná s papírovým potahem bez laminace

autor knihy

Geir Tangen Geir Tangen

Geir Tangen


Geir Tangen se narodil v norském Oystese. Od roku 2012 provozuje největší norský blog o detektivkách, kde pravidelně recenzuje nejnovější tituly z tohoto žánru. Vystudoval politologii a informační technologie, dříve pracoval jako novinář a redaktor na volné noze pro několik norských nakladatelství. V současnosti žije v Haugesundu na jihozápadě Norska se svou ženou a třemi dětmi a živí se jako učitel na střední škole. V roce 2016 debutoval románem Maestro, který se dočkal nadšených ohlasů.

Zobrazit profil autora

newsletter Kniha Zlín

Zajímá Vás, jaké novinky právě vychází a co se děje v knižním světě? Přihlášením k odběru našich e-mailových novinek souhlasíte se zpracováním osobních údajů.