Harry Hole box 1-6


Jo Nesbo

Prvních šest případů nekompromisního detektiva Harryho Hola za exkluzivní cenu!

Seznamte se se svérázným detektivem Harrym Holem a ponořte se do fascinujícího světa vyšetřovaní nejneuvěřitelnějších zločinů. Skvělý vypravěč Jo Nesbo čtenáře rozhodně nešetří. Mrazivé napětí, záhadná zmizení, temný zločin, šokující vraždy a nečekané zvraty porcuje snad v každé kapitole všech prvních šesti dílů. Netopýr, Švábi, Červenka, Nemesis, Pentagram a Spasitel se odehrávají nejen ve Skandinávii, ale zavedou čtenáře do exotického Thajska nebo daleké Austrálie.
2 190,00 Kč doporučená cena
V prodeji

detailní informace

Žánr detektivka
Počet stran 2944
Datum vydání 30.10.2023
Formát 130x200 mm
Hmotnost 3,913 kg
Jazyk čeština
Původní název Harry Hole box 1-6
Původní jazyk norština
EAN 9788076625648
Věk od 15
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

autor knihy

Jo Nesbo Jo Nesbo

Jo Nesbo


Jo Nesbo je světoznámý norský spisovatel a hudebník, proslul zvláště sérií kriminálních románů s vrchním komisařem Harrym Holem, z nichž první vyšel již v roce 1997. Píše ale také thrillery, povídky či knihy pro děti, v nichž jako hlavní postava vystupuje potrhlý vynálezce doktor Proktor. Za svou tvorbu získal řadu domácích i zahraničních literárních ocenění. Jeho knihy se dočkaly překladu do více než padesáti jazyků a celosvětově se jich prodalo již přes 55 milionů.

Zobrazit profil autora

newsletter Kniha Zlín

Zajímá Vás, jaké novinky právě vychází a co se děje v knižním světě? Přihlášením k odběru našich e-mailových novinek souhlasíte se zpracováním osobních údajů.