Dívky na kopci


Alison Belshamová

Pohlcující thriller od autorky bestsellerové série Tatérka

Kdesi v Canterbury leží na ztichlé stráni dvě dívky. Ve vlasech mají diadém, každá v ruce svírá rudou růži. Mohlo by se zdát, že spí… ale mají podříznutá hrdla. Policie záhy zjistí, že jde o dvě ze tří sester a ta poslední se pohřešuje. Pro inspektorku Lexi Bennettovou je mrazivý případ osobní. Před lety totiž ji i její dvě sestry stihl podobný osud. Vrátil se muž, který je v mládí unesl? Při pátrání po identitě vraždícího netvora se inspektorka každou minutou noří hlouběji do temnoty. A čas je proti ní.

„Strhující! Jeden z nejlepších mysteriózních thrillerů, které jsem v poslední době četla. Neustále jsem byla napjatá a snažila se odhadnout, co se vzápětí stane… až tak napínavé.“ - recenze na Goodreads

Číst více
449,00 Kč doporučená cena
V prodeji

detailní informace

Žánr thriller
Počet stran 376
Datum vydání 22.04.2024
Formát 130x200 mm
Hmotnost 0,483 kg
Jazyk čeština
Číslo dílu 1
Původní název The Girls on Chalk Hill
Původní jazyk angličtina
Překladatel Anna Matoušková
EAN 9788076626478
Věk od 18
Edice Thrill
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem a přebalem

autor knihy

Alison Belshamová Alison Belshamová

Alison Belshamová


Alison Belshamová se narodila ve městě Hampshire ve Spojeném království a nyní žije a pracuje v Edinburghu. Psát začala, protože se chtěla stát scenáristkou. V osobním životě pak na čas upřednostnila rodinu, aby se o to dravěji na literární scénu vrátila. V roce 2016 získala na festivalu detektivek Bloody Scotland Crime Writing suverénně první místo v soutěži o nejlepší námět. Když pak román Tatérka vydala v roce 2018 knižně, obratem se stal mezinárodním trhákem a současně začátkem nové série z tajuplného prostředí mistrů jehel. Rok poté následovalo pokračování s názvem Inkoust a Balzamovač je třetí knihou v řadě.

Zobrazit profil autora

newsletter Kniha Zlín

Zajímá Vás, jaké novinky právě vychází a co se děje v knižním světě? Přihlášením k odběru našich e-mailových novinek souhlasíte se zpracováním osobních údajů.