Pravdu neumlčíš


Jane Isaac

Minulost je blíž, než si myslíte. Druhý případ Helen Laveryové.

Dvě nejlepší kamarádky, Eva a Naomi, si volají přes Skype, když Naomi vystrašeně zašeptá, že u ní doma někdo je. Nic dalšího už říct nestihne, protože se jí na ústa přitiskne ruka v rukavici a Eva se stává svědkyní brutálního útoku. I přes svůj šok, zavolá do kamarádčina domu pohotovost a pak už prchá z Hamptonu, protože se bojí, že je další na řadě.

Vyšetřování se ujímá šéfinspektorka Helen Laveryová a její tým. Nemají žádná vodítka, žádné svědky a vypadá to, že útočník do domu nepronikl násilím. Jednotlivé dílky záhady do sebe zapadají jen pomalu. Ale jak se Helen postupně blíží k vyřešení případu, připlete se do přítomnosti její minulost. A někdo teď jde nejenom po Evě, ale i po samotné Helen. Někdo, kdo se nezastaví před ničím, aby dosáhl svého. Síť se kolem nich pomalu stahuje. Dokáže Helen uniknout svým démonům? A dokáže pomoct Evě, aby utekla těm svým?

Číst více
399,00 Kč doporučená cena
V prodeji

další tituly z řady "DCI Helen Laveryová"

detailní informace

Počet stran 304
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 22.01.2024
Formát 130x200 mm
Hmotnost 0,307 kg
Jazyk čeština
Číslo dílu 2
Původní název The Truth Will Out
Původní jazyk angličtina
Překladatel Alena Gentile
EAN 9788076625808
Věk od 18
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená s chlopněmi

autor knihy

Jane Isaac Jane Isaac

Jane Isaac


Jane Isaac je autorkou bestsellerových detektivních sérií a psychologických thrillerů. Její debut Smysl vraždy byl nominován na ocenění v rámci ‘eFestival of Words Best of the Independent eBook awards‘ a její druhá kniha byla webem E-thriller.com vybrána jako „thriller měsíce“. Jane je vdaná za bývalého detektiva a žije na venkově v britském Northamptonshiru, kde ji můžete potkat, jak se se svými psy brouzdá mezi poli. Další informace a kontaktní formulář najdete na autorčině webu, kde se také můžete přidat k jejímu čtenářskému klubu a dostávat tak doporučení a informace o jejích novinkách, akcích a soutěžích.

Zobrazit profil autora

newsletter Kniha Zlín

Zajímá Vás, jaké novinky právě vychází a co se děje v knižním světě? Přihlášením k odběru našich e-mailových novinek souhlasíte se zpracováním osobních údajů.