Smysl vraždy


Jane Isaac

Nic není takové, jak se zdá. První díl napínavé detektivní série.

Anna Cottrellová se na konci normálního pracovního dne vrací domů, aby se přichystala na rodinnou oslavu, a netuší, že za chvíli se jí život převrátí naruby. Když dorazí do svého bytu, najde v obývacím pokoji mrtvolu neznámého muže. Určitě ho nikdy neviděla a policii vehementně tvrdí, že s vraždou nemá nic společného. Jenomže pak se objeví důkazy, které ji s obětí neodvolatelně spojí.

Pro detektiva šéfinspektorku Helen Laveryovou je to první případ vraždy, který sama povede. Brzy se ukáže, že vyšetřování nebude přímočaré a že vraždu obestírá síť lží a tajemství. Když zmizí člověk, k němuž má Anna blízko, je jasné, že čas se krátí. Jenomže Helen nebojuje jenom proti času, ale i proti svému nadřízenému, který očividně nemá velkou důvěru v její schopnosti. Dokáže Helen rozluštit případ dřív, než vyšetřování převezme zkušenější kolega a než chladnokrevný vrah dokoná svůj zvrácený plán?

Číst více
399,00 Kč doporučená cena
V prodeji

další tituly z řady "DCI Helen Laveryová"

detailní informace

Počet stran 328
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 11.09.2023
Formát 130x200 mm
Hmotnost 0,326 kg
Jazyk čeština
Číslo dílu 1
Původní název An Unfamiliar Murder
Původní jazyk angličtina
Překladatel Alena Gentile
EAN 9788076625174
Věk od 18
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená s chlopněmi

autor knihy

Jane Isaac Jane Isaac

Jane Isaac


Jane Isaac je autorkou bestsellerových detektivních sérií a psychologických thrillerů. Její debut Smysl vraždy byl nominován na ocenění v rámci ‘eFestival of Words Best of the Independent eBook awards‘ a její druhá kniha byla webem E-thriller.com vybrána jako „thriller měsíce“. Jane je vdaná za bývalého detektiva a žije na venkově v britském Northamptonshiru, kde ji můžete potkat, jak se se svými psy brouzdá mezi poli. Další informace a kontaktní formulář najdete na autorčině webu, kde se také můžete přidat k jejímu čtenářskému klubu a dostávat tak doporučení a informace o jejích novinkách, akcích a soutěžích.

Zobrazit profil autora

newsletter Kniha Zlín

Zajímá Vás, jaké novinky právě vychází a co se děje v knižním světě? Přihlášením k odběru našich e-mailových novinek souhlasíte se zpracováním osobních údajů.