Znamení viny


Sharon Dempsey

Tajemství málokdy zůstanou pohřbená navždy… Druhý díl krimisérie ze Severního Irska.

Když je v Belfastu nalezeno tělo architekta Jamese McCalluma, jeho smrt vypadá jako sebevražda – oběsil se na stromě na pozemku místní školy. Detektiv Danny Stowe a forenzní psycholožka Rose Laineyová ale brzy zjistí, že se jedná o vraždu. Pachateli, který to tak zinscenoval, nahrálo i to, že měl James psychické problémy. Jak vyšetřování postupuje, nachází policie v Jamesově počítači zašifrované složky a po jejich otevření zjistí, že byl posedlý případem osmileté dívky, která před dvaceti lety beze stopy zmizela. Proč Jamese odložený případ tak fascinoval a jak souvisí s jeho úmrtím? Tajemství málokdy zůstanou pohřbená navždy, ale vrazi se nezastaví před ničím, aby ta svá uchovali.

Číst více
449,00 Kč doporučená cena
V prodeji

detailní informace

Žánr detektivka
Počet stran 352
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 25.09.2023
Formát 130x200 mm
Hmotnost 0,458 kg
Jazyk čeština
Číslo dílu 2
Řady Danny & Rose
Původní název The Midnight Killing
Původní jazyk angličtina
Překladatel Jitka Šišáková
EAN 9788076625303
Věk od 18
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

autor knihy

Sharon Dempsey Sharon Dempsey

Sharon Dempsey


Sharon Dempsey je belfastská autorka krimirománů, ale na kontě má i naučné knihy. Na Queen’s University v Belfastu absolvovala bakalářské studium politologie a angličtiny. V Londýně pak pokračovala studiem žurnalistiky. Nyní se opět v Belfastu věnuje doktorskému studiu, zabývá se sociální a genderovou problematikou v detektivním žánru. Než se začala věnovat psaní krimirománů, pracovala jako novinářka a psala také o zdraví. Spolupracovala s různými časopisy a novinami včetně The Irish Times. Titul Chladné stopy je první díl její krimisérie s detektivem Dannym Stowem a forenzní psycholožkou Rose Laineyovou.

Zobrazit profil autora

newsletter Kniha Zlín

Zajímá Vás, jaké novinky právě vychází a co se děje v knižním světě? Přihlášením k odběru našich e-mailových novinek souhlasíte se zpracováním osobních údajů.