Z ledových hlubin se dere temnota. Druhý díl atmosférické detektivní série.

Do ospalé přímořské vesničky Hovenäset přišla bílá zima. August Strindberg je šťastnější než kdy dřív: jeho vetešnictví si vede skvěle, a navíc je čerstvě zamilovaný. Během mrazivé lednové noci však jeho idylou otřese požár, který zničí dvě chatky u moře. Jedna patřila Augustovi a druhá místnímu starousedlíkovi Axelovi. Inspektorka Maria Martinssonová se pouští do vyšetřování, které se záhy rozšíří o vraždu. Někdo skrývá smrtící tajemství… a nebezpečí hrozí Augustovi i Marii.

Číst více
499,00 Kč doporučená cena
V prodeji

další tituly z řady "August Strindberg"

detailní informace

Žánr detektivka
Počet stran 520
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 18.09.2023
Formát 130x200 mm
Hmotnost 0,622 kg
Jazyk čeština
Číslo dílu 2
Původní název Isbrytare
Původní jazyk švédština
Překladatel Vendula Nováková
EAN 9788076625167
Věk od 15
Edice Thrill
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

autor knihy

Kristina Ohlssonová Kristina Ohlssonová

Kristina Ohlssonová


Kristina Ohlssonová vystudovala politologii, pracovala mj. jako analytička v Organizaci pro bezpečnost a spolupráci v Evropě (OSCE), na švédském ministerstvu zahraničních věcí a Policejním prezidiu, rok působila ve Vídni jako expertka na otázky terorismu. Velkou popularitu u českých i světových čtenářů získala její série s vyšetřovatelkou Frederikou Bergmanovou, která od roku 2013 vychází i v češtině. Mimo tuto sérii píše autorka ještě knihy o advokátovi Martinu Bennerovi.

Zobrazit profil autora

newsletter Kniha Zlín

Zajímá Vás, jaké novinky právě vychází a co se děje v knižním světě? Přihlášením k odběru našich e-mailových novinek souhlasíte se zpracováním osobních údajů.