Tady to všechno začalo. Mysteriózní prequel bestsellerové série.

Oblíbený norský autor Samuel Bjork přichází s novými díly z detektivní série s vyšetřovateli Holgerem Munchem a Miou Krügerovou.

Píše se rok 2001. Novopečený šéf zvláštní vyšetřovací jednotky Holger Munch má za úkol vyřešit vraždu dvou jedenáctiletých chlapců. Nedostatek důkazů ho přivede na nápad angažovat talentovanou studentku policejní akademie Miu Krügerovou. Ani s pomocí její intuice se však nevyhnou všem falešným stopám, které jim zanechává pomatený vrah posedlý vizuální dokonalostí. Podaří se nakonec dopadnout muže, jenž má hrůzné činy na svědomí?

Číst více
499,00 Kč doporučená cena
V prodeji

detailní informace

Žánr detektivka
Počet stran 464
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 19.09.2022
Formát 130x200 mm
Hmotnost 0,6 kg
Jazyk čeština
Číslo dílu 4
Původní název Ulven
Původní jazyk norština
Překladatel Daniela Mrázová
EAN 9788076623781
Věk od 15
Edice TOP thriller
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

autor knihy

Samuel Bjork Samuel Bjork

Samuel Bjork


Pod pseudonymem Samuel Bjork se skrývá úspěšný norský spisovatel, dramatik, zpěvák a textař Frode Sander Oien. Ve své bestsellerové detektivní sérii přivedl na scénu dvojici vyšetřovatelů Holgera Muncha a Miu Krügerovou, které si čtenáři doslova zamilovali. Po trilogii V lese visí anděl, Sova a Clona, která se hned po vydání stala hitem v celé Skandinávii a vyvolala obrovskou vlnu mezinárodního zájmu, přišel s prequelovým dílem Vlk, kde se odhalí minulost obou hrdinů a provázání jejich osudů.

Zobrazit profil autora

newsletter Kniha Zlín

Zajímá Vás, jaké novinky právě vychází a co se děje v knižním světě? Přihlášením k odběru našich e-mailových novinek souhlasíte se zpracováním osobních údajů.