Senzační sbírka zvířat doktora Proktora


Jo Nesbo

Nejděsivější tvorové světa odhaleni doktorem Proktorem!

Jistě existují tajemství, která by měla tajemstvími zůstat. Taky určitě taková máte. Třeba tajnou lásku. Nějaký neobvyklý zlozvyk. Drobné vandalství. Existují ale i tajemství, která jsou tak důležitá, tak děsuplná a tak nepravděpodobně odporná, že to s nimi prostě takhle dál nejde, už tajemstvími zůstat nemůžou.

Z. J. E. V. N. je kniha o tomhle. Přesněji řečeno o tajemstvích v podobě zvířat, o nichž jste doteď nikdy neslyšeli. Zvířat, která se před vámi policie a úřady snaží tajit.

Číst více
249,00 Kč doporučená cena
V prodeji

detailní informace

Počet stran 64
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 24.05.2018
Formát 210x297 mm
Hmotnost 0,542 kg
Jazyk čeština
Původní název Dyr du skulle onske ikke fantes
Původní jazyk norština
EAN 9788074736568
Věk od 8
Edice Trix
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

video

Recenze

iliteratura.cz - Zvířata děsuplná, odporná i zranitelná, Petra Zikmundová


„…V neposlední řadě si Senzační sbírka zvířat zaslouží pozornost díky jedné své na první pohled nepříliš nápadné rovině. I přes drsný háv má kniha totiž neobyčejně křehkou stránku: najdeme v ní zvířata, kterým činí potíže říkat „ne“, která se ráda nechávají hladit, potřebují neustále o všem ujišťovat nebo se straní lidí, které moc neznají nebo nikdy neviděla. Nesbo apeluje na nejistoty, s nimiž se... Více

autor knihy

Jo Nesbo Jo Nesbo

Jo Nesbo


Jo Nesbo je světoznámý norský spisovatel a hudebník, proslul zvláště sérií kriminálních románů s vrchním komisařem Harrym Holem, z nichž první vyšel již v roce 1997. Píše ale také thrillery, povídky či knihy pro děti, v nichž jako hlavní postava vystupuje potrhlý vynálezce doktor Proktor. Za svou tvorbu získal řadu domácích i zahraničních literárních ocenění. Jeho knihy se dočkaly překladu do více než padesáti jazyků a celosvětově se jich prodalo již přes 55 milionů.

Zobrazit profil autora

newsletter Kniha Zlín

Zajímá Vás, jaké novinky právě vychází a co se děje v knižním světě? Přihlášením k odběru našich e-mailových novinek souhlasíte se zpracováním osobních údajů.