Top Dog


Jens Lapidus

Dechberoucí finále dramatu rozehraného v románech Pouze pro VIP a Stockholm Delete

Už několik desetiletí dochází ve Švédsku k brutálnímu zneužívání mladých dívek. Každý pokus o odhalení viníků je brutálně potlačen, chapadla rozvětvené chobotnice totiž sahají do těch nejvyšších společenských pater. Okolo Teddyho a Emelie, nesourodé dvojice elitní právničky a bývalého kriminálníka, se definitivně stahuje smyčka. Kdosi se je svými extrémními metodami snaží dostat z cesty, a když se po stopě zločinecké sítě vydává i policie, násilí nabývá naprosto nebývalých rozměrů.

V podobném nebezpečí se ocitá i studentka Roksana. Chtěla se vlastně jen dostat mezi vyvolené, získat trochu uznání a patřit mezi ty, kteří se vyznají… Jenže teď po ní jde korunní princ drogového podsvětí. A jestli neudělá něco naprosto šíleného, živá nevyvázne.

TOP Dog je dechberoucí finále dramatu, které Jens Lapidus napínavě rozehrál v románech Pouze pro VIP a Stockholm Delete.

Číst více
449,00 Kč doporučená cena
V prodeji

detailní informace

Žánr detektivka
Počet stran 576
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 29.10.2018
Formát 130x200 mm
Hmotnost 0,711 kg
Jazyk čeština
Číslo dílu 3
Původní název Top Dogg
Původní jazyk švédština
Překladatel Martin Severýn
EAN 9788074737046
Věk od 18
Edice Fleet
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

newsletter Kniha Zlín

Zajímá Vás, jaké novinky právě vychází a co se děje v knižním světě? Přihlášením k odběru našich e-mailových novinek souhlasíte se zpracováním osobních údajů.