Dětská psycholožka Robin postupně rozkrývá šokující tajemství luxusní vilové čtvrti.

Vrakören je vilová čtvrť na pobřeží, na půl cesty mezi Borga a Helsinkami. O mnoho let později se sem Robin, dětská psycholožka, vrací, aby ochránila svou matku Henriku před šikanou ostatních obyvatel Vrakören, který se mezitím změnil v luxusní čtvrť pro společenskou smetánku. Architekti tu postavili nové domy s obřími panoramatickými okny a vysokými zdmi zabraňujícími zvědavým pohledům. Pod luxusním povrchem všechno vře. Všichni tu mají strach, děti i dospělí. Někdo zhanobil místní hřbitov, špitá se o obchodu s drogami, v minulosti tu došlo k záhadným úmrtím a čtvrtí se opět potuluje tajemný muž s kuší.

Místní matky na Robin naléhají, aby pomohla jejich dětem, které jsou ohroženy nejvíce. Robin však není připravena na to, že stopy míří přímo do její vlastní rodiny a charitativní organizace, které předsedá její matka. Jaké praktiky se skrývají pod zástěrkou organizace na pomoc sirotkům? A jak tato organizace souvisí s tajemstvími, která pečlivě skrývá každá z rodin ve Vrakören? Bude mít Robin dostatek sil čelit zdrcující pravdě?

Číst více
389,00 Kč doporučená cena
Nedostupné

detailní informace

Žánr thriller
Počet stran 366
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 24.11.2016
Formát 130x200 mm
Hmotnost 0,495 kg
Jazyk čeština
Ilustrátor Michaela Treuerová
Původní název Hush baby
Překladatel Helena Matocha
EAN 9788074734632
Věk od 18
Edice Thrill
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

newsletter Kniha Zlín

Zajímá Vás, jaké novinky právě vychází a co se děje v knižním světě? Přihlášením k odběru našich e-mailových novinek souhlasíte se zpracováním osobních údajů.