Pyrofobie
B

Pyrofobie


Jack Lance

Úspěšnému a šťastně ženatému mladému manažerovi Jasonovi komplikuje život jediný problém – od dětství ho trýzní noční můry, v nichž ho ohrožuje děsivý požár. A nyní se k jeho pyrofobii připojily i záhadné fotografie a zlověstné vzkazy, které mu posílá někdo neznámý. Myslíš si, že jsi naživu, ale není to pravda. Nežiješ. Neexistuješ. Co začalo jako zdánlivě špatný vtip, postupně přerůstá v příšerný zlý sen, podrývající samotné základy jeho existence. Mistrně napsaný příběh, který čtenáře strhující atmosférou vtáhne do děje od prvních vět a udržuje si téměř nesnesitelné napětí až do posledních stran.

Jack Lance (1967) je literárním pseudonymem nizozemského spisovatele a bývalého novináře Rona Puyna, který ve své vlasti vydal již několik románů i povídkových sbírek s neobyčejným čtenářským ohlasem. Díky hororově mysterióznímu zaměření jeho próz ho kritika často nazývá „holandským Stephenem Kingem“. Pyrofobie čtenáře přesvědčí, že je to označení naprosto zasloužené.

Číst více
90,00 Kč doporučená cena
Nedostupné

detailní informace

Počet stran 288
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 08.03.2010
Formát 130x200 mm
Hmotnost 0,387 kg
Jazyk čeština
Původní název Pyrophobia
Původní jazyk angličtina
Překladatel Pavel Medek
EAN 9788000024189
Věk od 18
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

newsletter Kniha Zlín

Zajímá Vás, jaké novinky právě vychází a co se děje v knižním světě? Přihlášením k odběru našich e-mailových novinek souhlasíte se zpracováním osobních údajů.