Smrt na kladenském stadionu. Originální detektivka ze sportovního prostředí.

Kapitán Lenz si u svých kolegů z pražské kriminálky za necelých patnáct let služby vydobyl značný respekt – nejen svým vyšetřovatelským instinktem, ale také díky sportovním výkonům na běžeckých tratích. Když je proto na kladenském stadionu nalezeno tělo mladého atleta v poloze da Vinciho Vitruviánského muže, ujímá se případu právě on. Šlo snad o rituální vraždu? Během vyšetřování se Lenz musí potýkat nejen s Tourettovým syndromem, ale také s tajemným útočníkem, který chce za každou cenu utajit pravdu...

Číst více
399,00 Kč doporučená cena
V prodeji

detailní informace

Žánr detektivka
Počet stran 416
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 19.02.2024
Formát 130x200 mm
Hmotnost 0,521 kg
Jazyk čeština
EAN 9788076625990
Věk od 13
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

autor knihy

Jiří Homola Jiří Homola

Jiří Homola


Vystudoval Pedagogickou fakultu UK v Praze. Od roku 2002 působí na kladenské základní škole jako učitel němčiny a francouzštiny. Píše divadelní a rozhlasové hry, pro Bio Illusion adaptoval knihu Viktora Fischla Dvorní šašci. V roce 2009 spoluzaložil amatérský divadelní spolek Kladina, v němž působí jako autor a režisér dodnes. Je nositelem Ceny Alfréda Radoka a Českého rozhlasu 3 – Vltava za text Noc moudrých mužů. Ve volném čase závodně běhá a tráví čas s rodinou.

Zobrazit profil autora

newsletter Kniha Zlín

Zajímá Vás, jaké novinky právě vychází a co se děje v knižním světě? Přihlášením k odběru našich e-mailových novinek souhlasíte se zpracováním osobních údajů.