Faktor Omega


Steve Berry

Vatikán nikdy nezapomíná. Akční thriller balancující na ostří skutečné historie.

Co skrývá Gentský oltář a proč byl tolikrát v historii ukraden či poničen?

Bývalý agent FBI Nick Lee přijíždí do belgického Gentu, kde se má setkat se svou bývalou snoubenkou Kelsey. Ta ve městě právě restauruje dvanáctou desku Gentského oltáře a chce se s Nickem podělit o úchvatný nález. Jelikož Nick teď pracuje pro UNESCO, pozvání neodolá. To ale ještě netuší, že se s Kelsey zapletou do prastarého konfliktu. Na jedné straně stojí tajný řád panen svatého Michaela a na druhé Vatikán, odhodlaný získat to, co jeptišky střeží. Bude šokující pravda vyjevena, nebo navždy zmizí z našeho světa?

Číst více
449,00 Kč doporučená cena
V prodeji

detailní informace

Počet stran 432
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 04.09.2023
Formát 130x200 mm
Hmotnost 0,539 kg
Jazyk čeština
Původní název The Omega Factor
Původní jazyk angličtina
Překladatel Martin Verner
EAN 9788076625006
Věk od 18
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

autor knihy

Steve Berry Steve Berry

Steve Berry


Steve Berry je americký spisovatel, jehož knihy se pravidelně umisťují na horních příčkách amerických i světových žebříčků. Od roku 2003 vydává Berry rok co rok jednu knihu s provokativní historickou premisou. V centru jejich akčního dobrodružného děje stojí vždy nějaká nevyřešená historická záhada prorůstající výhonky až do současnosti, již může stejně tak obohatit, jako ohrozit. Se svou manželkou Elizabeth založil na podporu a uchování dějinného dědictví organizaci History Matters. Berry v současnosti píše na plný úvazek. Je jedním ze zakládajících členů uskupení International Thriller Writers, organizace sdružující takřka 6000 autorů thrillerů z celého světa, a tři roky byl jejím spolupředsedou.

Zobrazit profil autora

newsletter Kniha Zlín

Zajímá Vás, jaké novinky právě vychází a co se děje v knižním světě? Přihlášením k odběru našich e-mailových novinek souhlasíte se zpracováním osobních údajů.