Sekta

Thriller inspirovaný skutečným příběhem

Mariette Lindstein

Sofia Baumanová právě úspěšně absolvovala univerzitu a ukončila problematický vztah s přítelem. Z čiré zvědavosti se zúčastní přednášky o New Age hnutí s názvem ViaTerra. Jeho duchovní poselství ji zaujme, ještě víc ji však přitahuje vůdce hnutí Franz Oswald. Je mladý, hezký, kultivovaný a ve všech směrech fascinující. Podle jeho filozofie ničí lidstvo stres, jedy v jídle a celková nerovnováha.

Hnutí sídlí na ostrově u švédského západního pobřeží. Sofia dostane při návštěvě rozlehlého panství nabídku, aby tu zůstala a pracovala. Když ale léto ustoupí husté mlze, která ostrov po většinu roku zahaluje, pobyt na romantickém venkovském stavení se změní v noční můru a Sofia začíná tušit, že se nechala vtáhnout do spárů sekty. Oswald vládne železnou pěstí, kolem panství nechal postavit elektrický plot a všude rozmístil kamery. Cesta zpět k normálnímu životu se pomalu stává nedostižnou fatou morgánou. Společenství ViaTerra totiž dosud nikdy nikdo neopustil.

Číst více
449,00 Kč doporučená cena
V prodeji

detailní informace

Počet stran 472
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 09.11.2020
Formát 130x200 mm
Hmotnost 0,614 kg
Jazyk čeština
Původní název SEKTEN PA DIMON
Původní jazyk švédština
Překladatel Martin Severýn
EAN 9788076620643
Věk od 15
Edice Thrill
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

newsletter Kniha Zlín

Zajímá Vás, jaké novinky právě vychází a co se děje v knižním světě? Přihlášením k odběru našich e-mailových novinek souhlasíte se zpracováním osobních údajů.