Krvavé svatební šaty (audiokniha)


Pierre Lemaitre

Neobyčejně drsný thriller o duševním i fyzickém zneužívání a pomstě.

Sophie, celkem obyčejná mladá žena, která na první pohled vede klidný, spořádaný život, pomaličku upadá do šílenství, ztrácí paměť, popadají ji záchvaty nevysvětlitelné zášti a zloby. Kolem ní záhadně umírají blízcí lidé, tchýně a manžel. Potom se postupně probouzí vedle dvou zavražděných těl, ovšem na to, že by vraždila ona, si vůbec nevzpomíná. Daří se jí zoufalý útěk, protlouká se bez dokladů po samém dně společnosti, ale díky neuvěřitelné houževnatosti a odhodlání si dokáže zajistit falešnou identitu i nový život. Bolestné minulosti však přece neuteče… Čtenář se totiž seznámí s tajuplným Frantzem, který zdá se v Sophiině osudu sehrál významnou roli…

Číst více
349,00 Kč doporučená cena
V prodeji
Podobné

detailní informace

Žánr thriller
Datum vydání 27.05.2019
Formát 140x125 mm
Hmotnost 0,052 kg
Jazyk čeština
Původní jazyk francouzština
EAN 8594050427327
Věk od 18
Edice Audioknihy
Typ CD audio
Délka 9 hodin 51 minut

autor knihy

Pierre Lemaitre Pierre Lemaitre

Pierre Lemaitre


Pierre Lemaitre, původně učitel literatury, se dnes věnuje psaní. Jeho romány Svatební šaty, Černé kádry nebo Na shledanou tam nahoře mu vynesly chválu kritiky i čtenářů. Za posledně jmenovaný titul obdržel nejvyšší francouzské literární ocenění Goncourtovu cenu (2013). Je mistrem detektivních románů a thrillerů se skvělým stylem a originálními zápletkami. Důkazem je i série s detektivem Camillem Verhovenem, Druhý díl série Alex vyhrál cenu CWA International Dagger za nejlepší detektivní román roku.

Zobrazit profil autora
Naposledy prohlížené

newsletter Kniha Zlín

Zajímá Vás, jaké novinky právě vychází a co se děje v knižním světě? Přihlášením k odběru našich e-mailových novinek souhlasíte se zpracováním osobních údajů.