Víc už se nedozvíme


Donal Ryan

Niterný příběh o lásce, pokání a touze po štěstí.

„Martin Toppy je syn slavného Kočovníka a otec mého nenarozeného dítěte. Je mu sedmnáct let, mně je třicet tři. Byla jsem jeho učitelka. Už dávno bych se zabila, kdybych k tomu měla odvahu.“ Těmito slovy začíná první deníkový záznam zoufalé Melody Sheeové, jejíž fascinující příběh sledujeme od dvanáctého týdne těhotenství až k jeho nevyhnutelnému závěru a následkům. Kniha nás vrací do známého prostředí Ryanových předchozích románů a setkáme se v ní tentokrát i s postavami irských kočovníků. Velká témata viny, pokání, oběti a vykoupení se rozvíjejí v každodenní, často humorné realitě malých lidských životů jako „antická tragédie na irském maloměstě“. Autorovo vypravěčské mistrovství dokáže čtenáře vtáhnout do příběhu, udržet v napětí, rozesmát i rozplakat.

Číst více
249,00 Kč doporučená cena
Nedostupné
Podobné

detailní informace

Počet stran 208
Datum vydání 26.02.2018
Formát 130x200 mm
Hmotnost 0,336 kg
Jazyk čeština
Původní název All We Shall Know
Původní jazyk angličtina
EAN 9788074735486
Věk od 18
Edice Fleet
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

autor knihy

Donal Ryan Donal Ryan

Donal Ryan


Donal Ryan vystudoval stavební inženýrství a práva, pracoval ve státní správě a po večerech se věnoval psaní. Po úspěchu jeho prvních dvou vydaných románů následovala sbírka povídek a román Víc už se nedozvíme. Donal Ryan žije s manželkou a dvěma dětmi v Limericku a po třech letech lektorování na limerické univerzitě se v roce 2017 vrátil do státní správy.

Zobrazit profil autora

newsletter Kniha Zlín

Zajímá Vás, jaké novinky právě vychází a co se děje v knižním světě? Přihlášením k odběru našich e-mailových novinek souhlasíte se zpracováním osobních údajů.